top of page
IMG_8132.jpg

Familie zwangerschap en bruidsfotografie

Je kent het gezegde wel, geniet er maar van want voor je het weet zijn ze groot... De tijd vliegt en lijkt alleen maar sneller te gaan als je ouder wordt.

Soms zou je willen dat je de tijd even kon bevriezen.

Is het de eerste dagen na de geboorte, of wil je juist een mooie herinnering met jullie complete gezin of juist met opa en oma, zwangerschap of een huwelijk…

Ik leg ze met alle liefde voor je vast. 

 

Met rust en geduld, maak ik prachtige foto's waar je met een fijn gevoel op terug kijkt.

Ik hou van ongedwongen en spontane beelden. 

Beelden waarvan je niet door hebt dat ze gemaakt worden. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Want als ik bij het fotograferen van een groep niet een beetje regisseer dan staan er allemaal ruggen op beeld en dat staat nou eenmaal niet zo leuk als de foto aan de muur hangt. 

Ik probeer wel tijdens het fotograferen van een groep er voor te zorgen dat de sfeer goed is en dat er af een toe een grapje gemaakt wordt zodat het ontspannen beelden worden.

Foto gallerij

Familie fotografie buiten

Fotografie buiten kan eigenlijk het hele jaar door want ieder jaargetijden heeft zijn eigen charme.

Unieke beelden gemaakt in de natuur dat geeft je huis kleur! Voor een fotoshoot buiten gaan wij samen kijken naar een geschikte locatie waar ik de perfecte beelden kan maken, wat geschikt is voor jullie samenstelling. Zelf heb ik een paar super locaties waar je helemaal op gaat in de natuur mocht je zelf geen geschikte locatie weten. Ook geef ik jullie kledingtips. Tijdens de fotoshoot is er alle ruimte om aan te geven wat jullie wensen zijn en om verschillende samenstellingen te maken. We maken verschillende zettingen zodat je net weer andere beelden krijgt. Na de fotoshoot stuur ik binnen 48 uur de on bewerkte beelden naar je toe via de mail. Hier kunnen jullie zelf een selectie uit maken welke foto's jullie na bewerkt willen hebben in mijn stijl. De beelden hebben een warme natuurlijke uitstraling. Daarna ga ik met de foto's aan de slag en ontvangen jullie binnen enkele weken de na bewerkte beelden digitaal op hoge resolutie. Duur fotoshoot +/_ 1 uur - 10 beelden op hoge resolutie, deze kies je zelf uit een online galerij. € 195,00 Er kunnen beelden bij besteld worden, En je kunt bij mij hoogwaardige producten bestellen zoals foto albums en diverse afdrukken. Na de fotoshoot stuur ik bij de foto´s een lijst met producten en prijzen mee. Vanaf 10 km buiten Beesd worden er reiskosten in rekening gebracht € 0.25 per kilometer retour.

IMG_0458.jpg
IMG_0438.jpg

Portret fotografie

Ik werk graag met een zwarte achtergrond omdat dan alle focus ligt op de gezichten.

Unieke beelden gemaakt bij mij in de studio. Wil je mooie beelden in kleur of zwart-wit, dit is allemaal mogelijk bij mij in de studio. We maken gebruik van witte en zwarte achtergronden en werken met meerdere studio lampen waardoor ik met schaduwen kan spelen om bijzondere beelden te maken. Tijdens de fotoshoot is er ruimte om je wensen aan te geven en ideeën die jullie hebben. Neem meerdere setjes kleding mee voor zowel witte als zwarte achtergrond. Voor de fotoshoot geef ik jullie hier kleding tips mee. Na de fotoshoot stuur ik binnen 48 uur de on bewerkte beelden naar je toe via de mail. Hier kunnen jullie zelf een selectie uit maken welke foto's jullie na bewerkt willen hebben in mijn stijl. De beelden hebben een warme natuurlijke uitstraling. Daarna ga ik met de foto's aan de slag en ontvangen jullie binnen enkele weken de na bewerkte beelden digitaal op hoge resolutie. Duur fotoshoot +/_ 1 uur - 10 beelden op hoge resolutie, deze kies je zelf uit een online galerij. € 195,00 Er kunnen beelden bij besteld worden, En je kunt bij mij hoogwaardige producten bestellen zoals foto albums en diverse afdrukken. Na de fotoshoot stuur ik bij de foto´s een lijst met producten en prijzen mee.

Portet met bladgoud

Wil je iets bijzonders thuis aan de muur? Dan is dit echt iets voor jou!! Een uniek beeld, portret met bladgoud is als een schilderij van jou dierbare aan de muur. De fotoshoot vind plaats bij mij thuis in de studio met zwarte achtergrond. Er is keus uit 3 kleuren. Goud, zilver en brons voor ieder interieur wat wils. Een portret met bladgoud is verkrijgbaar met 5 digitale beelden welke jezelf uit zoekt uit een online galerij. Het tarief is € 159,00 voor 1 persoon. wil je meerdere personen dan is het € 35,00 per persoon extra.

1.jpg
Zwangerschapsfotografie Beesd

Zwangerschap fotografie

Voor een zwangerschap fotoshoot is het zowel mogelijk om te kiezen voor een fotoshoot buiten in de natuur als binnen in de studio.

Unieke beelden gemaakt in de studio. Wil je mooie beelden in kleur of zwart-wit, dit is allemaal mogelijk bij mij in de studio. We maken gebruik van witte en zwarte achtergronden en werken met meerdere studio lampen waardoor ik met schaduwen kan spelen om bijzondere beelden te maken. Voor een fotoshoot buiten bespreken we van tevoren welke locatie je in gedachten hebt, mocht je zelf geen locatie weten kan ik je hier bij helpen. Tijdens de fotoshoot is er ruimte om je wensen aan te geven en ideeën die jullie hebben. Neem meerdere setjes kleding mee voor zowel witte als zwarte achtergrond mocht de fotoshoot plaats vinden in de studio. Voor de buiten locatie is het ook mogelijk om te wisselen van kleding sets mocht je dit graag willen. Voor de fotoshoot geef ik jullie hier kleding tips mee. Na de fotoshoot stuur ik binnen 48 uur de on bewerkte beelden naar je toe via de mail. Hier kunnen jullie zelf een selectie uit maken welke foto's jullie na bewerkt willen hebben in mijn stijl. De beelden hebben een warme natuurlijke uitstraling. Daarna ga ik met de foto's aan de slag en ontvangen jullie binnen enkele weken de na bewerkte beelden digitaal op hoge resolutie. Duur fotoshoot +/_ 1 uur - 10 beelden op hoge resolutie, deze kies je zelf uit een online galerij. € 195,00 Er kunnen beelden bij besteld worden, En je kunt bij mij hoogwaardige producten bestellen zoals foto albums en diverse afdrukken. Na de fotoshoot stuur ik bij de foto´s een lijst met producten en prijzen mee. Voor een fotoshoot vanaf 10 km buiten Beesd worden er reiskosten berekend retour.

IMG_3027.jpg
IMG_3144.jpg

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Karin / review

13 mei 2022 heeft Anouk onze mooie dag vastgelegd en wat zijn de foto prachtig geworden echt top werk !!
Nogmaals groot compliment voor jou van Ons !!!!!!!

Wauw, gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Dit moet een geweldig mooie en liefdevolle dag worden om nooit te vergeten. En natuurlijk hoort daar een fotograaf bij die deze dag op beeld vast mag leggen. Ik zorg ervoor dat de dag tot in detail wordt vastgelegd van de aankleding tot de ceremonie. Als jullie houden van natuurlijke ongedwongen en spontane beelden met een warme tint en beelden waar iedereen echt zichzelf is en niet geposeerd, dan kunnen wij zomaar een match zijn. Intieme bruiloft met alleen personen om je heen die waardevol voor jullie zijn die samen met jullie de liefde vieren.  Graag zou ik de hele dag voor jullie vastleggen om zo een mooi beeld te krijgen van begin tot einde. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te kijken of ik voor jullie de perfecte fotograaf ben. Een trouwreportage is al mogelijk vanaf € 999,00 voor 6 uur fotografie. 8 uur fotografie       € 1450,00  10 uur fotografie     € 1899,00 incl. trouwalbum

Bruidsfotografie

Uitvaart fotografie

Een uitvaart is niet alleen heel zwaar en verdrietig, Het is ook de laatste herinnering die je maakt met je dierbare. Daarom is het zo fijn als deze wordt vastgelegd met beelden waar je altijd nog naar terug kunt kijken. Met een videobeeld kan soms emotioneel zwaar zijn om deze terug te zien, en fotobeelden is de emotie er wel maar heb je je eigen herinnering aan dat moment en maakt het vaak minder zwaar om naar terug te kijken. Wie waren ook allemaal en hoe zagen de bloemen er uit. Omdat je zelf in het moment zit heb je niet het idee wat er om je heen gebeurt en hoe fijn is dit dan als dit is vastgelegd. Tijdens de uitvaart zorg ik dat de aankleding en details vastgelegd worden, op een fijne manier zal ik aanwezig zijn, zoals ik eerder hoorde" je loopt zo stil rond dat we bijna vergeten waren dat je er bent''  Zelf werk ik met warme tinten in mijn beelden die bij uitvaart fotografie helemaal tot zijn recht komen.  Binnen 2 weken na de uitvaart ontvang je de beelden digitaal op een USB - Stick, deze lever ik thuis bij jullie af. Er is ook een mogelijkheid een fotoboek bij te bestellen. Ik heb 3 pakketten voor uitvaart fotografie: 2 uur fotograferen incl. 30 beelden € 370,00 3 uur fotograferen incl. 45 beelden € 495,00 4 uur fotograferen incl. 60 beelden € 625,00 Extra uur  € 150,00 Bij bestellen van een foto boek is mogelijk vanaf € 50,00

    IMG_1237.jpg
    bottom of page