top of page

Over mij..

Mijn naam is Anouk Vermeulen

Ik ben Anouk, woonachtig in Beesd met een passie voor fotograferen van mens, bedrijf en dier.

Ik ben opgegroeid op een manege, dus de liefde voor paarden en andere dieren zat er al vroeg in. Als kind maakte ik al heel veel foto's van paarden en andere dieren. De afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld in het fotograferen van families, dieren en bedrijven.

Na dat ik jaren geleden mijn eerste camera cadeau kreeg, ben ik mij gelijk gaan verdiepen in cursussen en workshops.

Ik wilde alles weten van mijn camera en hoe hij werkte.

 

Eerst te zijn begonnen met het fotograferen van mijn gezin en paarden kreeg ik al snel de vraag in mijn omgeving of ik hun familieleden en paarden niet wilde fotograferen, en zo is in de loop der jaren mijn hobby uitgegroeid zodat ik er mijn werk van heb kunnen maken. Maar de passie waarmee ik fotografeer is niet veranderd. Ik neem nog steeds alle tijd voor een fotoshoot om mens en dier op zijn gemak te stellen om de mooiste en meest natuurlijke beelden te maken. Mijn na bewerkte beelden zijn natuurlijk met een warme romantische tint.

 

 

Je kunt bij mij terecht voor: familie fotografie, paardenfotografie, uitvaart fotografie, bruidsfotografie en bedrijfsfotografie.

 

Ik fotografeer zowel op locatie als bij mij thuis in de studio.

Paarden fotografeer ik alleen op locatie in verband met de grootte van mijn studio.

Voor een foto van uw paarden maak ik graag een afspraak met u op locatie. Bij paardenfotografie ligt mijn specialisatie bij fine art fotografie. Je paard op een bijzondere manier vastgelegd met het oog op kunst.

Als familie fotograaf sta ik bekend om mijn warme sfeer in mijn beelden. Ik krijg vaak de koppeling terug van de families dat ik op een speelse manier ongedwongen foto´s maak zelf als kinderen niet mee willen werken, lukt het mij met rust en geduld toch altijd om ze mooi op beeld te krijgen.

Familie staat voor mij als verbintenis en dat is wat ik vast leg op beeld. Een huwelijk staat ook voor verbintenis, ook hier voor kun je bij mij terecht. Ik maak ongedwongen spontane beelden van jullie dag die een liefdevolle verbintenis is waar jullie op terug kunnen kijken. 

 

Ook uitvaartfotografie is een verbintenis en leg ik met alle liefde voor jullie vast voor een mooie laatste herinnering.

 

Bedrijfsfotografie zelf ben ik een aantal jaar geleden gestart als ondernemer en weet als geen ander hoe belangrijk goede marketing is. Mooi beelden van jou en je bedrijf is hier erg belangrijk in. Graag wil ik jou bedrijf naar een hoger niveau tillen door bijzondere en unieke beelden te maken die potentiële klanten niet onopgemerkt blijft.

Ik woon vlak bij Landgoed Mariënwaerdt. Dit is een prachtige locatie waar u welkom bent met u familie, paarden en honden voor sfeervolle foto's.

Voor portretfoto's bent u van harte welkom in mijn studio. Hier maak ik gebruik van zwarte en witte achtergronden met mooie krachtige beelden als resultaat.

Ook is het mogelijk dat ik bij jullie thuis kom voor een gezin fotografie voor pasgeboren baby's

Mijn stijl is een warm en natuurlijk beeld waar jij, je gezin en dieren op ontspannen wijze het onderwerp van zijn.

 

Ik zal er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en beelden te geven die een blijvende herinnering is.

 

Liefs Anouk

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_0546.jpg
bottom of page