top of page
De liefde tussen paard en mens

Paardenfotografie

Wat is er mooier dan een beeld van je paard aan de muur...

Op een mooie plek in huis een prachtige foto van je dierbare viervoeter.

 

Zelf ben ik opgegroeid op een manege, vanaf klein meisje af aan liep ik al tussen de paarden, Mijn ouders zeiden wel eens jij kon eerder rijden dan lopen..,

Doordat ik mijn hele leven al om ga met paarden weet ik ook heel goed hoe je met paarden om moet gaan om het beste resultaat te krijgen.

 

Met geduld en rust kom je heel ver. Ook heb ik zelf verschillende manieren om je paard precies een kant op te laten kijken voor de mooiste beelden.

Ik maak gebruik van een fotografie halster, deze is in de na bewerking makkelijk weg te werken.

 

Voor paarden fotografie ben ik gespecialiseerd in het fotograferen met zwarte achtergrond en fine art!

Je paard als kunst aan de muur. Fine art is een unieke manier om je paard vast te leggen. Het is meer dan alleen een beeld aan de muur!!

Fine art fotografie

IMG_8953-bewerkt.jpg
Paarden fotograaf Gelderland

Rij foto´s

Een mooi stukje kunst aan de muur van jou paard!

Duur fotoshoot +/_ 1 ,5 uur - 10 beelden op hoge resolutie € 299,00 Er is altijd mogelijk om extra beelden bij te bestellen. Of een foto afdruk, fotoboek, foto in lijst. Hiervoor stuur ik een lijst mee bij de foto´s vanaf 10 km buiten Beesd worden er reiskosten in rekening gebracht € 0.25 per kilometer retour.

Of het nu een beeld met zwarte achtergrond is of een actie foto, er is niks mooier dan jou paard vast gelegd op beeld.

Mijn specialisatie ligt ook bij fine art fotografie. Omdat dit een unieke manier is om je paard vast te leggen op beeld.  Een vorm van kunst van jou dierbare paard. Een beeld waar je naar blijft kijken. De reden dat ik voor deze specialisatie heb gekozen is, omdat je hier nooit op uitgekeken bent je zou bij wijzen van spreken nog een fine art foto van een vreemd paard aan je muur hangen omdat het zo bijzonder is. Hoe mooi is het dan als je dit van je eigen paard hebt.

Voor een beide soorten fotografie spreken we van tevoren af wat de wensen zijn. Ik maak gebruik van een fotografie halster zodat deze makkelijk weg te werken is in de na bewerking. Ook maak ik gebruik van een zwarte achtergrond doek en flitslampen. Dit zal even wennen zijn voor je paard, maar ik neem hier alle tijd en rust voor om jouw paard hier aan te laten wennen.

bottom of page