Tarieven familie en studio fotografie

Deze fotoshoot zijn in drie pakketten te boeken.

Puur 

Duur fotoshoot +/_ 45 minuten - 10 beelden op hoge resolutie

€ 195,00

 

Liefde

Duur fotoshoot +/_ 1 uur - 20 beelden op hoge resolutie

€ 325,00

 

Liefdevol

Duur fotoshoot +/_ 1,5 uur - 30 beelden op hoge resolutie incl. fotoboek 20x20 cm

€ 450,00

 

Er is altijd mogelijk om extra beelden bij te bestellen.

vanaf 10 km buiten Beesd worden er reiskosten in rekening gebracht € 0.25 per kilometer retour.

Tarieven paarden fotografie

Deze fotoshoot zijn in drie pakketten te boeken.

black

Duur fotoshoot +/_ 45 min - 5 beelden op hoge resolutie

€ 225,00

 

Dark

Duur fotoshoot +/_ 1 uur - 10 beelden op hoge resolutie

€ 299,00

 

Dark Black

Duur fotoshoot +/_ 1,5 uur - 15 beelden op hoge resolutie.

€ 365,00

 

Er is altijd mogelijk om extra beelden bij te bestellen.

Of een foto afdruk, fotoboek, foto in lijst.

vanaf 10 km buiten Beesd worden er reiskosten in rekening gebracht € 0.25 per kilometer retour.

Tarieven bedrijf fotografie

Het is al mogelijk om een bedrijf fotoshoot te boeken vanaf:

€ 300,00

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een fotoshoot stuur een email naar info@anoukvermeulenfotografie.nl of vul hier onder het formulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wie weet tot snel!

Anouk

De fotolijsten zijn los te koop maar ook verkrijgbaar bij het boeken van een fotoshoot.

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda werkman
een jaar geleden

Paar weken geleden een foto shoot gedaan met mijn broers en zus. Ter gelegenheid van mijn moeders 75e verjaardag. Was een leuke shoot. Dank je wel anouk voor je geduld en je super leuke/mooie foto’s.

Naomie groen
een jaar geleden

Paar weken geleden bij Anouk een familieshoot gehad. Super vriendelijk ontvangen en de sfeer was goed. Verschillende foto's gemaakt en uiteindelijk 20 foto's uitgekozen.. Anouk heeft ervoor gezorgd dat we de foto's snel kregen, super fijn! Mooie herinneringen zijn vastgelegd.....thanks Anouk

Linda Kroeze
een jaar geleden

Afgelopen maand heeft Anouk foto's gemaakt tijdens het feest van mijn ouders. dit heeft super leuke familie- en sfeerfoto's opgeleverd. Anouk doet dit heel erg ongedwongen en binnen een week mochten we de foto's al ontvangen. absolute aanrader!

Karin
een jaar geleden

13 mei 2022 heeft Anouk onze mooie dag vastgelegd en wat zijn de foto prachtig geworden echt top werk !!
Nogmaals groot compliment voor jou van Ons !!!!!!!

Miranda bak
een jaar geleden

Vorige maand Een fotoshoot gehad van mijn 2 zoontjes. Wat zijn dat geweldig mooie portret foto’s geworden! Wat heeft Anouk toch veel geduld met die kleintjes en wat brengt ze het leuk 😻 het is echt een aanrader voor iedereen en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Madelon Vermeulen
een jaar geleden

Vorige maand een fotoshoot met de hele familie op tweede paasdag. Was erg leuk om met Anouk samen te werken. We zijn ontzettend blij met de foto’s. En voor de volgende keer zouden we Anouk echt aanraden, super leuk ook met de kinderen. Echt een aanrader 👌👌

Natasja Blitz
een jaar geleden

We hadden een fotoshoot gepland met onze familie.. dit als verrassing voor opa en oma. Het duurde even voor we allemaal konden. Maar uiteindelijk is het gelukt op een zondag ochtend om 10 uur. Dat maakte voor anouk niet uit. We hadden een pakket afgesproken met 6 foto's. Tijdens de shoot kwamen we er al snel achter dat we daar niet genoeg aan hadden want anouk kwam met allerlei ideeën! Dus met een temperatuur van 3 graden en in de appelboomgaard op marienwaard hebben we heel veel foto's gemaakt. Uiteindelijk dus 25 foto's uitgekozen! Ze zijn prachtig geworden en opa en oma geëmotioneerd toen ze de foto kregen......anouk nogmaals super bedankt!!

Renate
2 jaar geleden

Super blij met de mooie foto's van Anouk! We hebben al meerdere shoots gehad en het is altijd gezellig! De foto's krijgen we heel snel! Heel erg bedankt Anouk!!

Renate Zwezerijn- van der Pluijm
2 jaar geleden

Voor de tweede keer een shoot bij Anouk gehad! Vorig jaar binnen met een zwarte achtergrond en nu tussen de super mooie bloesem. Wat een feest was het ook dit keer weer. De kids waren helemaal zichzelf waardoor het super goed ging. Dankzij vrolijke Luxx met z’n cheeeeesseee hebben we hele vrolijke foto’s mogen ontvangen. Dezelfde dag kregen we al een overzicht en ook de definitieve foto’s hadden we heel snel! Nogmaals super bedankt Anouk!!

Margot Willems
3 jaar geleden

Wat een super leuke fotoshoot was het met mijn 1 jarige Ierse Setter... vergde dan ook wat geduld, maar dat heeft onze fotografe Anouk zeer zeker!!
Al met al is het een prachtige shoot geworden... en laat ik hem ook nog hebben gewonnen.. ja dat doet ze ook met regelmaat actie’s op FB en Instagram.
Aanrader, ga ervoor het worden mooie herinneringen.
Bedankt Anouk!